Koppelingen

Wij sluiten aan op impact!

Findesk: Begrijpelijk advies

Findesk staat voor duidelijkheid. Voor zowel jou als adviseur als voor je klant. Rapportages in Findesk zijn altijd geschreven in begrijpelijke taal en voorzien van duidelijke visualisaties. Hierdoor zijn deze direct te gebruiken in het adviesgesprek met de klant. Findesk helpt je snel een gedegen advies en onderbouwing op te stellen zodat je klant precies weet wat de mogelijkheden zijn.

findesk.nl

HDN (Hypotheken Data Netwerk)

(Via Findesk API, rechtstreekse aansluiting in ontwikkeling)

HDN faciliteert het aanvraag-, acceptatie- en beheerproces van hypotheek- en hypotheekgerelateerde producten. Dat doen zij onder andere door het ontwikkelen en beheren van de standaard voor veilige digitale communicatie in de financiële keten. Deze HDN taal komt tot stand via interactie en co-creatie met leden en gebruikers. De HDN stakeholders besparen hierdoor fors op hun bedrijfskosten, hun processen zijn efficiënt en hun klanten weten snel waar zij aan toe zijn.

hdn.nl

iWize brondata

Veel data is online beschikbaar, maar wordt nog niet op een eenvoudige en eenduidige manier ontsloten. iWize schept orde in de digitale chaos en helpt consumenten op een snelle en veilige manier hun eigen data te verzamelen, te beheren en te delen met derden. Hiermee vergroten we de zelfredzaamheid van consumenten en zijn ze in control bij steeds efficiëntere digitale processen.

Hoe het werkt?

Eigenlijk heel simpel. Via een geïntegreerde iWize component (API) binnen de website of app van de ontvangende partij wordt een veilige verbinding gelegd tussen de databron en het device van de gebruiker. Gebruikers zijn in control en kunnen direct, zonder tussenkomst van derden, gegevens en documenten ophalen en gebruiken in de omgeving waar ze nodig zijn.

Van de onderstaande bronnen een overzicht wat DossierData kan ophalen:

PDF en gegevens over gezinssamenstelling, inkomen, bezittingen en schulden.

PDF en gegevens over werkgevers, loon, uitkering, arbeidsverleden.

PDF en gegevens over ouderdomspensioen, AOW en nabestaandenpensioen

Persoonlijke gegevens uit de basisregistratie personen, inkomen en diploma’s. Daarnaast gegevens over woningen en voertuigen die in eigendom zijn.

iwize.nl

Online Afspraken

(Koppeling in ontwikkeling)

Met het online reserveringssysteem profiteer je van functies om alles te regelen rondom jouw agenda, klantenbeheer en kassa. Klanten plannen zelf eenvoudig een afspraak in via je website, jij werkt ondertussen ongestoord door. Werk efficiënt met de online agenda software van OnlineAfspraken.nl.

onlineafspraken.nl

Aplaza

Met de Aplaza-koppeling hoeft u nooit meer in te loggen bij de aanbieder. Vanuit uw softwarepakket regelt u al uw klantzaken. De gegevens van uw klant worden een-op-een overgenomen.

Werken met Aplaza gaat gepaard met een enorme afname van onnodige handelingen. Hierdoor is de kans om fouten te maken een stuk minder. Dat scheelt u tijd en het is minstens zo prettig voor uw klanten..

aplaza.nl

Solera

HDN faciliteert het aanvraag-, acceptatie- en beheerproces van hypotheek- en hypotheekgerelateerde producten. Dat doen wij onder andere door het ontwikkelen en beheren van de standaard voor veilige digitale communicatie in de financiële keten. Deze HDN taal komt tot stand via interactie en co-creatie met leden en gebruikers. De HDN stakeholders besparen hierdoor fors op hun bedrijfskosten, hun processen zijn efficiënt en hun klanten weten snel waar zij aan toe zijn.

solera.nl/time

Jumba

Misschien zit je prima. Misschien ben je toe aan een volgende stap op de woningmarkt. Of misschien wil je gewoon graag inzicht in alle informatie over koopwoningen, buurten, woningwaardes én onafhankelijk advies op één plek. Dat kan met Jumba! Wij werken aan een toegankelijke, transparante en begrijpelijke woningmarkt. Volledig inzicht in alle belangrijke factoren, snel en gemakkelijk contact, zelf koop en verkoop regelen en een specialist inschakelen wanneer jij dat wil. Op die manier heb je zelf de regie, in welke woonfase je ook zit.

jumba.nl

RDW : Open mobiliteitsdata

Welkom bij open mobiliteitsdata. Op deze site vindt u open datasets rond het thema mobiliteit, zoals voertuig- en parkeerdata. Ook vindt u een overzicht van toepassingen die op basis van deze data zijn ontwikkeld. De data is gratis en zonder voorbehoud te gebruiken. Daarnaast worden via dit platform datasets van andere partijen in de mobiliteitsketen aangeboden.Verder treft u gebruikershandleidingen, tutorials en andere hulpmiddelen aan. De RDW nodigt iedereen uit om aan te geven aan welke datasets behoefte bestaat.

rdw.nl

Kamer van Koophandel

Dit is een directe koppeling met data uit het Handelsregister Gemak dient de mens! Voorkom zoeken, controleren en overtypen van gegevens (denk aan handelsnaam, adresgegevens en KVK-nummer) van jouw klanten. Realiseer een koppeling met de KVK API (Application Programming Interface). De KVK API levert jou en jouw klant een stuk gemak en efficiencywinst en voorkomt onnodige fouten.

kvk.nl

Risk

(Koppeling in ontwikkeling)

Als InsurTech Serviceprovider & Incubator levert RISK diverse oplossingen. Met de online vergelijk & sluit software vergelijkt u het aanbod van verschillende verzekeraars, kredietverstrekkers en energieleveranciers. De producten kunnen vervolgens direct digitaal worden afgesloten.

risk.nl

WeFact

(Koppeling in ontwikkeling)

Een factuur maken was nog nooit zo makkelijk Sneller, foutloos en professioneler facturen maken. Laat klanten direct betalen via iDEAL.

Door een boekhoudkoppeling kan automatisch de administratie geëxporteerd en verwerkt worden in een boekhoudpakket. Facturen worden geboekt op specifieke grootboekrekeningen. Legt u een bankkoppeling dan worden facturen in WeFact automatisch ook op betaald gezet.

wefact.nl

Advies Expert

(Koppeling in ontwikkeling)

Voor de Financieel Adviseur maken wij tools die het werk versnellen. Met gerichte actie aandacht aan de klant besteden en naar boven krijgen wat de wensen en doelstellingen zijn. Door bundeling van kennis binnen de groep van Gebruikers/adviseurs komt de kwaliteit van het advies telkens op een hoger niveau. De tools die we leveren zorgen voor een perfecte dossiervorming op alle aspecten van de advisering.

advies.expert