Koppelingen

Wij sluiten aan op impact!

Findesk: Begrijpelijk advies

Findesk staat voor duidelijkheid. Voor zowel jou als adviseur als voor je klant. Rapportages in Findesk zijn altijd geschreven in begrijpelijke taal en voorzien van duidelijke visualisaties. Hierdoor zijn deze direct te gebruiken in het adviesgesprek met de klant. Findesk helpt je snel een gedegen advies en onderbouwing op te stellen zodat je klant precies weet wat de mogelijkheden zijn.

findesk.nl

FinConnect

Naverrekenen / actualiseren
Het jaarlijks terugkerende naverrekenen is normaliter een arbeidsintensief en kostbaar proces. Door de verschillende soorten verzekeringen gelden vaak dezelfde premiebepalende factoren, waardoor klanten soms dezelfde vragen moeten beantwoorden. Dat maakt het traditionele naverrekenen vaak ook klantonvriendelijk.

Slimme formulieren
Met 'Slimme formulieren' levert FinConnect een portaal waarin vanuit DossierData ieder gewenst digitaal formulier kan worden verzonden aan relaties, verzekeraars, tegenpartijen, expertisebureau’s, et cetera. De module onderscheidt zich net als de naverrekeningsmodule door eenvoud en flexibiliteit, waarbij er een soort toolbox wordt geleverd waarin u als kantoor zeer eenvoudig zelf formulieren kunt ontwikkelen.

finconnect.nl

My TP

Het vergelijkingsplatform voor onafhankelijke adviseurs
Wij zorgen ervoor dat je zo min mogelijk handmatige en dubbele invoer hebt bij het vergelijken, offreren en aanvragen van particuliere schadeverzekeringen.

mytp.nl

HDN (Hypotheken Data Netwerk)

(Via Findesk API, rechtstreekse aansluiting in ontwikkeling)

HDN faciliteert het aanvraag-, acceptatie- en beheerproces van hypotheek- en hypotheekgerelateerde producten. Dat doen zij onder andere door het ontwikkelen en beheren van de standaard voor veilige digitale communicatie in de financiële keten. Deze HDN taal komt tot stand via interactie en co-creatie met leden en gebruikers. De HDN stakeholders besparen hierdoor fors op hun bedrijfskosten, hun processen zijn efficiënt en hun klanten weten snel waar zij aan toe zijn.

hdn.nl

iWize brondata

Veel data is online beschikbaar, maar wordt nog niet op een eenvoudige en eenduidige manier ontsloten. iWize schept orde in de digitale chaos en helpt consumenten op een snelle en veilige manier hun eigen data te verzamelen, te beheren en te delen met derden. Hiermee vergroten we de zelfredzaamheid van consumenten en zijn ze in control bij steeds efficiëntere digitale processen.

Hoe het werkt?

Eigenlijk heel simpel. Via een geïntegreerde DossierData extensie wordt er een veilige verbinding gelegd tussen overheidbronnen. Gebruikers zijn in control en kunnen direct, zonder tussenkomst van derden, gegevens en documenten ophalen en gebruiken in de omgeving waar ze nodig zijn.

iwize.nl

Online Afspraken

Met het online reserveringssysteem profiteer je van functies om alles te regelen rondom jouw agenda, klantenbeheer en kassa. Klanten plannen zelf eenvoudig een afspraak in via je website, jij werkt ondertussen ongestoord door. Werk efficiënt met de online agenda software van OnlineAfspraken.nl.

onlineafspraken.nl

Aplaza

Met de Aplaza-koppeling hoeft u nooit meer in te loggen bij de aanbieder. Vanuit uw softwarepakket regelt u al uw klantzaken. De gegevens van uw klant worden een-op-een overgenomen.

Werken met Aplaza gaat gepaard met een enorme afname van onnodige handelingen. Hierdoor is de kans om fouten te maken een stuk minder. Dat scheelt u tijd en het is minstens zo prettig voor uw klanten..

aplaza.nl

Solera

HDN faciliteert het aanvraag-, acceptatie- en beheerproces van hypotheek- en hypotheekgerelateerde producten. Dat doen wij onder andere door het ontwikkelen en beheren van de standaard voor veilige digitale communicatie in de financiële keten. Deze HDN taal komt tot stand via interactie en co-creatie met leden en gebruikers. De HDN stakeholders besparen hierdoor fors op hun bedrijfskosten, hun processen zijn efficiënt en hun klanten weten snel waar zij aan toe zijn.

solera.nl/time

Jumba

Misschien zit je prima. Misschien ben je toe aan een volgende stap op de woningmarkt. Of misschien wil je gewoon graag inzicht in alle informatie over koopwoningen, buurten, woningwaardes én onafhankelijk advies op één plek. Dat kan met Jumba! Wij werken aan een toegankelijke, transparante en begrijpelijke woningmarkt. Volledig inzicht in alle belangrijke factoren, snel en gemakkelijk contact, zelf koop en verkoop regelen en een specialist inschakelen wanneer jij dat wil. Op die manier heb je zelf de regie, in welke woonfase je ook zit.

jumba.nl

RDW : Open mobiliteitsdata

Met de RWD koppeling importeren wij open datasets rond het thema mobiliteit, zoals voertuig- en parkeerdata. De data is gratis en zonder voorbehoud te gebruiken. Daarnaast worden via deze koppeling datasets van andere partijen in de mobiliteitsketen aangeboden. De RDW nodigt iedereen uit om aan te geven aan welke datasets behoefte bestaat.

rdw.nl

Kamer van Koophandel

Dit is een directe koppeling met data uit het Handelsregister Gemak dient de mens! Voorkom zoeken, controleren en overtypen van gegevens (denk aan handelsnaam, adresgegevens en KVK-nummer) van jouw klanten.

kvk.nl