Website tools

Uw website gekoppeld aan DossierData

Klik hier om je aan te melden
Vermeld uw dossierdata omgeving en de naam van uw website bouwer. Wij regelen de rest.

Leads vanaf uw website

Potentiële klanten kunnen zich via uw website aanmelden. Er wordt meteen een nieuwe klant aangemaakt met de status lead. Tevens wordt er meteen een taak aangemaakt voor u of uw afdeling.

Openingstijden

In DossierData kunt u openingstijden instellen. Bijv. u bent aankomende dinsdag gesloten i.v.m. een cursus. U past dit in een handomdraai aan in DossierData en dit staat dan meteen op uw website en app.

Logo en huisstijl

U kunt in DossierData de kleuren en logo van uw kantoor opgeven. Deze worden dan ook doorgevoerd op in uw app en website. Deze functionaliteit werkt alleen wanneer uw Wordpress site wordt aangepast door Exposia. Een nieuwe website is al mogelijk vanaf 750,- euro. Meer informatie kunt u vinden op exposia.nl.

Kantoor documenten

In DossierData staan altijd uw meest actuele documenten. Denk aan een inventarisatieformulier of een schadeformulier. Wanneer het document in DossierData wordt gewijzigd dan staat meteen de actuele versie op uw website.

Medewerkers

Nieuwe medewerker toegevoegd aan DossierData? Deze verschijnt meteen met foto en naam op uw website. Indien gewenst aangevuld met extra contactgegevens.

Inventarisatie

U wilt ter voorbereiding op het aankomende gesprek alvast wat vragen uitstellen. U kunt deze vragen doorgeven aan Exposia, zij maken voor uw een formulier op maat die rechtstreeks in DossierData terecht komt. Let op: Deze functionaliteit is een meerprijs i.v.m maatwerk.