Partners

Wij werken samen met

Rapide Software

RAPIDE biedt hulp op maat conform het servicemodel van samen brainstormen – samen bouwen - zelf doen. We bieden expertise met de scherpte van senior programmeurs en de oplossingskracht van realistische ontwerpers.

rapide.nl

Topicus: Finance

Snel en zorgeloos een hypotheek afsluiten. Met slimme IT zorgen we ervoor dat de afhandeling van een hypotheekaanvraag makkelijker, efficiënter en sneller verloopt.

topicus.nl/finance

Findesk

Als adviseur wil je jouw klant altijd op het juiste moment het beste advies bieden. Snel en efficiënt. Met Findesk is dit vanzelfsprekend. Findesk is ontworpen om de adviseur optimaal te ondersteunen. Het is intuïtief in gebruik en visueel ingericht in thema’s, 24 uur per dag 7 dagen per week overal en op ieder device beschikbaar. Door dit te combineren met een compleet overzicht van aanbieders en de actuele wet- en regelgeving ben je als adviseur continu van waarde voor je klant.

findesk.nl

Exposia

Wij ontzorgen je in vraagstukken over het koppelen VoIP telefonie, en het werken in de cloud. Zij bouwen tevens trefzekere websites en bieden ICT advies op maat; dé totaaloplossing voor al je internetzaken.

exposia.nl