Klantportaal

Hiermee vergroten we de zelfredzaamheid van consumenten en zijn ze in control bij steeds efficiƫntere digitale processen.

Portaal en App in eigen huisstijl Fase 1

Een omgeving in uw eigen huisstijl. U voorziet uw relatie van een gebruikersnaam en een wachtwoord en ze kunnen meteen inloggen. De DossierData app kunt u downloaden in de store van Apple en Google, de huisstijl veranderd meteen na de eerst inlog.

download  download

Documenten uploaden Fase 1

Uit onderzoek is gebleken dat kantoren tot wel 40% van hun tijd kwijt zijn aan het opvragen en verwerken van data. Hiermee kan uw relatie rechtstreeks zijn documenten uploaden in het dossier.

AVG Wetgeving Fase 1

U moet als adviseur kunnen laten zien wat u van de klant heeft opgeslagen. U bent met een eigen klantportaal volledig AVG ready.

Verzekeringen & schades Fase 1

Een overzicht van alle lopende verzekeringen. Met een ADN koppeling staan hier ook automatisch de laatste prolongaties en documenten van de verzekeraar vermeld.

Hypotheken Fase 1

Een weergave van de huidige hypotheek incl. de resterende hoofdsom en eventueel een weergave van extra aflossingen. Ook een geschatte marktwaarde wordt getoond en wat de stand van de hypotheek op AOW datum.

Pensioen Fase 1

Een overzicht van alle pensioenen. Hierbij moet je denken aan het bruto jaarlijkse AOW bedrag, de verwachte AOW datum en het opgebouwde pensioen. Door een brondata koppeling met MijnPensioenoverzicht.nl kunnen we hier een actueel overzicht tonen.

Kredieten en overige verplichtingen Fase 1

Een overzicht van de lopende kredieten en overige verplichtingen. Hierbij kun je denken aan alle soorten kredieten, persoonlijke leningen maar ook de allementatieregeling.

Brondata starten Fase 2

Uw relatie kan in luttele minuten zijn gegevens en documenten ophalen bij verschillende bronnen. Hiermee vergroten we de zelfredzaamheid van consumenten en zijn ze in control bij steeds efficiƫntere digitale processen.

Nazorg signalen en vergelijkingen Fase 2

  • Kan ik maandelijkse op mijn hypotheek besparen?
  • Kijk en vergelijk voor verzekeringen
  • Kijk en vergelijk voor hypotheken
  • Kan ik blijven wonen?
  • Financieel dashboard

  • Dit lijstje breiden wij op een later tijdstip uit.