Blog

Ontvangt subsidie voor de volgende activiteit(en):

Mede mogelijk gemaakt door:
SNN

EFRO

Vereniging Eigen Huis

DossierData wil een workflow ontwikkelen waarbij de volledige financiële situatie van een consument iedere nacht doorberekend wordt. Vanuit deze doorberekening volgt er een signaal naar de adviseur dat er actie ondernomen moet worden, of er volgt een bevestiging van de huidige situatie. DossierData wil met de ontwikkeling niet alleen deze informatie toegankelijk maken voor de adviseurs maar ook voor de consument. De consument krijgt dus ook inzichtelijk of haar financiële pakketten nog passen bij haar situatie óf juist de bevestiging van haar huidige situatie. Daarmee maakt DossierData met haar te ontwikkelen software de markt inzichtelijk en transparant. Op termijn wil DossierData met haar ontwikkelde software ook voor de totale financiële producten van de consumenten gebruiken en daarmee richten op schaalvergroting.

DossierData wil een workflow ontwikkelen waarbij de volledige financiële situatie van een consument iedere nacht wordt doorberekend. Denk hierbij aan de hypotheek of een autoverzekering.

Vanuit deze doorberekening volgt er een signaal naar de adviseur dat er actie ondernomen moet worden dat er iets te verbeteren valt. Je kunt hierbij denken aan dat het loont om met je hypotheek incl. een boeterente over te stappen naar een andere geldverstrekker.

DossierData wil met deze ontwikkeling niet alleen deze informatie toegankelijk maken voor de adviseurs maar deze waardevolle informatie ook rechtstreeks projecteren aan de consument. De consument krijgt dus inzichtelijk, zonder tussenkomst van een adviseur, dat ze flink kunnen besparen op de hypotheek of ander financieel product.

0 0